Om kommunikationsbyrån Södra tornet

 

I år fyller Södra tornet femton år. Sedan starten har vi jobbat med komplexa uppdrag, attitydpåverkan och haft hjärtat i bra design. Vi går alltid vår egen väg, gör saker på vårt sätt. Och vi är inte rädda för att utmana oss själva och våra kunder.

Vad vi gör

I våra uppdrag skapar vi kommunikation som både utvecklar, förstärker och förflyttar varumärken och idéer. Vi ger dom liv genom strategier, design och pr – allt byggt på nyfikenhet, kunskap och erfarenhet.

Uppdragets storlek spelar ingen roll, men vi måste alltid hitta kärnan i kommunikationen för att den ska göra sitt jobb – att kunna påverka och förändra. På ett smart, mänskligt och kreativt sätt skapar vi resultat. Och i slutändan vill vi göra nytta – både för kunden och i samhället.

Hur vi jobbar

Vår drivkraft är att skapa klarhet, reda ut komplicerade frågor, uppdrag, affärsmodeller eller organisationer. Vi trivs bäst när vi får jobba långsiktigt och ansvarsfullt tillsammans med våra kunder.

Mycket av vårt arbete handlar om att förenkla och att hitta magin i budskap och uttryck. För att nå dit använder vi oss av välbeprövade processer och metoder. Vi analyserar marknader, målgrupper och idéer för att hitta rätt. Vi jobbar nära våra kunder i workshops för att få med alla perspektiv. Vi mäter, utvärderar och följer upp. Som vi brukar säga: Från logiskt till magiskt.

Vill du också hitta magin? Hör av dig till oss.

 

Några av våra kunder