Sökes: Erfaren projektledare med magisk touch

Södra tornet utmärker sig för sina magiska idéer, sin uppmärksammade och ärliga kommunikation och för att vara en arbetsplats att må bra på. Nu växer vi så det knakar och behöver ytterligare en erfaren projektledare som brinner för syftesdriven kommunikation, och som tillsammans med oss vill bidra till ett bättre samhälle.

Som projektledare på Södra tornet har du en nyckelroll i projektgruppens arbete och en total överblick över projekten. Du lyssnar in, leder och utvecklar både kunder och medarbetare. Tillsammans med de kreativa teamen tar du del i framtagandet av koncept, idéer och kommunikationslösningar:

  • Du håller i kundkontakten och är länken mellan kunden och byrån.
  • Du tar reda på kundens behov och planerar byråns resurser så att kunden får bästa möjliga lösning.
  • Du följer upp och kvalitetssäkrar arbetsprocessen, och det vi levererar.
  • Du leder arbetsgruppen internt och förser projektmedarbetarna med rätt och relevant information.
  • Du ansvarar för hela den administrativa kedjan från offert till faktura.

Som projektledare har du nära kontakt med kunden och förväntas även jobba med kundutveckling för att öka byråintäkterna. 

Vem är du?
Du är en ansvarsfull kulturbärare som bidrar till en arbetsplats att må bra på, det är viktigt för oss. Du övertygar i samtalet i kundmöten, kan ta fram inspirerande presentationer samt tydliga och säljande offerter. Du är bra både på att lyssna och på att stå på dig. Du gillar att tänka, prata och ställa frågor som tar oss framåt. Vi vill att du tar egna initiativ och eget ansvar. Och att du tar oss med storm.

Från logiskt till magiskt är vad vi lovar våra kunder. Så om du är en erfaren projektledare med magisk touch – skicka din ansökan till lina@sodratornet.se.

Vi intervjuar löpande.

Om Södra tornet:
Södra tornet skapar syftesdriven kommunikation som vill bidra till en bättre värld. Tillsammans med verksamheter och företag som (precis som vi) ser affärspotential i nytänkande kommunikation når vi uppsatta mål, skapar effekt, samhällsutveckling och omstart. Vi vill vara en hållbar byrå både för våra kunder, och för oss själva.

Längd:   31 minuters tågresa från Stockholm. Eller 10 minuters promenad från Stora torget.
Bredd:   Från strategi till design.
Höjd:     Kreativ. Från logiskt till magiskt.
Djup:    20 år som Uppsalas högst belägna kommunikationsbyrå.