Södra tornet söker magisk vd

Södra tornet i Uppsala utmärker sig för sina vassa idéer, sin syftesdrivna och ärliga kommunikation och för att vara en arbetsplats att må bra på – en hållbar byrå både för våra kunder och för oss själva. Det har vi lyckats med och även vunnit priser för, t.ex. Årets byrå – Bästa arbetsgivare, två år i rad. Nu söker vi en ny vd som tillsammans med oss kan fortsätta förvandla logiskt till magiskt, utveckla vår starka företagskultur och växa med nya kunder. Tillträde 1 september 2021.

Så vem är du – vår nya vd? Du har en utbildning inom kommunikation eller marknadsföring, och erfarenhet av ledarskap som bygger företagskultur och tillväxt. Vd-erfarenhet och akademisk examen inom ekonomi med inriktning på marknadsföring är meriterande. Som person är du en lyssnande människokännare som ser både kundernas och medarbetarnas behov. Du är prestigelös, motiverande och coachande och har förmågan att lyfta andra till stjärnor. Vi ser också att du är en driven säljare och duktig förhandlare, gillar affärer och på ett kommunikativt sätt kan få ut ditt budskap med ett driv att förbättra världen med bra kommunikation. Just nu fantiserar vi om vem du är, och ser redan fram emot att få träffa dig – vi kommer ha roligt tillsammans.

Om Södra tornet

Med entusiasm, kreativitet, design och ord skapar vi kommunikation som gör avtryck och som får saker att hända – i allt från analys, strategi och koncept till samhällskommunikation, reklam och webb. Bland kunderna finns både företag och offentlig verksamhet och det som binder dem samman är att de (precis som vi) drivs av ett gott syfte och för att göra samhället och världen lite bättre. Södra tornet är medarbetarägt, har 14 medarbetare, stabil ekonomi och god lönsamhet.

Företagskultur

Vår företagskultur är det viktigaste vi har, och en framgångsfaktor. Vi är nyfikna och älskar det vi gör. Att leverera bra lösningar och att kunna hjälpa både kunder och samhället är vår passion. Och den äkta omtanken genomsyrar även det interna samarbetet, vi bryr oss om varandra.

Vägen framåt

Att bygga morgondagens Södra tornet innebär att fortsätta en tradition av nyfikenhet och utvecklingsvilja. Nu vill vi ta ett steg vidare, utan att tappa den bas vi byggt upp. Det ska vara både lönsamt och roligt. Vi har inget självändamål att växa, men fler kloka huvuden och en större mångfald i personalen gör såklart lösningarna lite bättre och ger oss ökad kapacitet att ta fler kunder och större uppdrag. Det ser vi fram emot.

Från logiskt till magiskt är vad vi lovar våra kunder. Så är du en vd med magisk touch – maila ditt cv och ett personligt brev till vd@sodratornet.se, senast den 16 juli 2021. Intervjuerna sker löpande av vår styrelseordförande Frippe Stenberg. Vi ser fram emot att höra av dig!

Bonus-förmåner:

  • Södra tornet ligger en lagom promenad från stationen, så att pendla går fin-fint.
  • Vi sitter alltså i Uppsala slott i stans högst belägna kontor, vilket gör att utsikten inte går av för hackor.
  • I tjänsten ingår många vassa lagkamrater när det är dags för musikquiz, inom alla genres och årtionden.