Ny magisk vd till Södra tornet

Lina Edenfelt Holst blir kommunikationsbyrån Södra tornets nya vd. Lina har lång erfarenhet från branschen, från både kund- och byråsidan. Nu ser hon fram emot att, tillsammans med sina nya medarbetare, växla upp och fortsätta utveckla byrån. Allt för att Södra tornet ska kunna bidra till en bättre värld och skörda ännu fler framgångar.

2014 tillträdde Anna Sundström som vd för Södra tornet. Sedan dess har byrån haft stora framgångar med allt från stora ramavtal till prestigefulla priser. Bland annat har byrån vunnit Årets byrå – Bästa arbetsgivare, både 2020 och 2021. Nu är det dags för Anna att lämna över till Lina Edenfelt Holst.

– Att få axla rollen som Södra tornets vd gör mig både glad och stolt eftersom vi har samma grundvärderingar. Framtiden ser därför magisk ut. Nu ska vi växa så att fler kan få ta del av vår syftesdrivna kommunikation som inte bara stärker oss och våra kunder utan även bidrar till en bättre värld, säger Lina, tillträdande vd.

Södra tornet är medarbetarägt och utmärker sig med att vara en arbetsplats att må bra på – en hållbar byrå både för kunderna och för dem själva. Något som passar den värderingsstyrda Lina perfekt. Hon ser en framgångsfaktor i att det är roligt att gå till jobbet och att uppdragen är värdefulla, både för medarbetarna och för samhället. 

Lina ser nu som sin uppgift att, tillsammans med medarbetarna, fortsätta utveckla den starka företagskulturen, växa med nya kunder, och att fortsätta förvandla logiskt till magiskt.

– Det känns verkligen bra att vi fått med oss Lina. Jag är övertygad om att hennes kunskap om kommunikation, och erfarenhet av att leda team, kommer kunna utveckla oss och förtydliga vårt erbjudande, säger Tomas Rudström, creative director på Södra tornet.

Södra tornets styrelseordförande Frippe Stenberg säger att det har varit mycket hård konkurrens om tjänsten och ytterst kvalificerade sökande:

– Trots många sökande har rekryteringsprocessen gått smidigt och vi är glada att Lina valde att komma till Södra tornet för att fortsätta utveckla medarbetarna, kunderna och byrån, säger Frippe.

Lina tillträder i mitten av september.

För mer information, kontakta:

Frippe Stenberg, styrelseordförande Södra tornet

070 910 35 00
frippe@sodratornet.se