Södra tornet expanderar med en lokal arbetsplats i Stockholm

Kommunikationsbyrån Södra tornet är inne på sitt tjugonde år – tjugo år av syftesdriven kommunikation med missionen att bidra till ett bättre samhälle. På Södra tornet är medarbetarna lika viktiga som kunderna och det kreativa arbetet drivs av passion, nyfikenhet och en stark vilja att förändra. Nu svämmar uppdragen och kreativiteten över på Uppsalakontoret – därför expanderar byrån och öppnar en lokal arbetsplats i Stockholm.

Södra tornet har en lika stark som varm företagskultur med hållbara medarbetare i fokus – det ska finnas plats för ett rikt privatliv med tid för både återhämtning och påfyllning. Medarbetarnas välmående har resulterat i att byrån vunnit Årets byrå – Bästa arbetsgivare två år i rad, och nu är de nominerade för tredje gången.

Lagom till 20-årsjubileet expanderar nu alltså byrån. Både för att attrahera nya medarbetare och kompetenser samt för att skapa en närmare mötesplats för kunder i Stockholmsregionen. I jakten på den perfekta lokalen föll Södra tornet och Lamb för varandra. Lamb är ett socialt coworking-space med utrymme(n) för den hållbara människan vilket är en perfekt match för Södra tornet.

De gemensamma värderingarna bäddar för att man även kommer kunna dra nytta av varandras kompetenser och superkrafter. Lamb ligger på Drottninggatan, nära Centralstationen, vilket gör att både medarbetare och kunder lätt kommer kunna röra sig mellan Uppsala och Stockholm. Att byta miljö då och då ger energi, socialt bränsle och möjlighet till en flexibel vardag – värdefulla ingredienser i ett hållbart arbetsliv.

Södra tornets lokala arbetsplats öppnar den 1 mars 2022.

Mer om Södra tornet här.

Och om Lamb här.