Gerhardsson och Tynkkynen
Kund: Gerhardsson och Tynkkynen
Uppdrag: Profil, webb, strategi

Att göra juridiken begriplig –
Gerhardsson Tynkkynen är en nystartad advokatbyrå som lämnat sitt arv för att skapa ett nytt sorts erbjudande. Gerhardsson Tynkkynen vill vara advokatbyrån som lotsar företag och privatpersoner ur problematiska situationer, som vill sänka tröskeln till juridiken och möta sina klienter i ögonhöjd.

copy, grafisk profil, webb

Den grafiska profilen vill fånga Gerhardsson Tynkkynens ambition genom att vara enkel, opretentiös och med rena drag samtidigt som den är en klassisk profil att växa i.

Symbolen, en reducering av namnens G och T, ett tecken som fungerar som en grafisk igenkänning i desginprogram och kommunikationsmaterial – på samma gång dyrt och avskalat, en avsändare som kan tala till alla sorters potentiella klienter.

Färger och bildspråk har den business-blå igenkänningen, samtidigt som bildvalet särskiljer sig i valet av helt vardagliga bildteman. Typografivalen följer också devisen tydligt och enkelt.

Gerhardsson Tynkkynens grafiska profil vill hela tiden balansera det advokatiga med den verkliga verkligheten, proffsigt med personligt, juridiska med det begripliga. Nyckelord är förtroende, nytt och personligt.

Gerhardsson och Tynkkynen mugg och visitkort
Gerhardsson och Tynkkynen logo
Gerhardsson och Tynkkynen logo
Gerhardsson och Tynkkynen logo
Gerhardsson och Tynkkynen skogsbild
Gerhardsson och Tynkkynen webbplats
Gerhardsson och Tynkkynen webbplats

Utvalda projekt

Låt livet svänga
Låt livet svänga
film, kampanj
Hem för olika
Hem för olika
film, kampanj, sociala medier, varumärkesplattform
Inga konstigheter
Inga konstigheter
kampanj, kommunikationskoncept
Visa din vilja
Visa din vilja
design, kampanj, pr, strategi
Ladda fler uppdrag