Din eventbyrå i Uppsala med fokus på samhälle och B2B

Vill du ha ett lyckat event? Nöjda deltagare, god ekonomi, nya kunder och en massa synlighet. Vi planerar och projektleder ditt event, från interna lanseringar till stora event i Almedalen.

Fördelen är att vi hjälper dig med helheten.

Många eventbyråer klarar av att fixa lokaler, talare, underhållning, registrering och catering. Vi på Södra tornet ser dessutom till att du får många deltagare, hjälper dig med sponsorkontakter, hittar samarbetspartners, att du får bra PR och att du får affärsnyttan med ditt event. Läs om hur vi genomför event.

En eventbyrå ska förstås fixa nöjda deltagare.

Men tänk på att ett bra event kan bygga ditt varumärke och ingå i en kedja av händelser i din marknadsföring. Vi hjälper dig att bygga upp ett smart system för att hantera marknadsföringen inför eventet och bearbeta målgruppen hela vägen.

Ett bra event når så många fler än de som deltar.

Ett bra event syns i nyhetskanaler, branschmedia och i sociala kanaler. Vi fångar även upp de som visar intresse, men tyvärr inte kan komma. De når vi med utskick så de blir lite avundsjuka på vad de missat – så de lockas till kommande event. Ett bra exempel är att du arbetar med debatter, före och efter exempelvis Almedalsveckan.

Läs om vad du behöver tänka på när du ska välja eventbyrå.

 

Vill du ha hjälp med events och PR? Hör av dig till Jonas Pertoft.

Jonas Pertoft
Jonas Pertoft
kundansvarig/strateg
Låt livet svänga
Låt livet svänga
film, kampanj
Hem för olika
Hem för olika
film, kampanj, sociala medier, varumärkesplattform
Inga konstigheter
Inga konstigheter
kampanj, kommunikationskoncept
Visa din vilja
Visa din vilja
design, kampanj, pr, strategi
Ladda fler uppdrag